Activiteiten

Ervaar de levendigheid van onze vereniging door middel van diverse activiteiten, allemaal zorgvuldig georganiseerd door onze enthousiaste activiteitencommissie. Of je nu nieuwe LinC’ers wilt ontmoeten tijdens onze gezellige winter- en zomerborrels, of liever een kijkje achter de schermen neemt bij iemand zijn werkplek tijdens een LinC on Tour, onze activiteitenagenda biedt voor ieder wat wils!

Activiteitencommissie

De huidige activiteitencommissie bestaat uit Eva van Diggelen, Maika Eggink, Marieke de Graaf en Anna Tiedink. De contactpersoon vanuit het bestuur is Melinde Gerber.

Wil jij ook bijdragen aan het vormgeven van onze vereniging door je aan te sluiten bij een commissie? Of wil je geen commissie doen maar heb je wel input voor een volgende activiteit? Laat dan onderaan de pagina een bericht achter!

Zomer- en Winterborrels

Elk seizoen verwelkomt Club LinC haar leden op unieke locaties voor onze Zomer- en Winterborrels. Van de bruisende sfeer van de NDSM-werf in Amsterdam tot andere bijzondere plekken, onze borrels bieden niet alleen een informele omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook een kans om iets nieuws te leren.

IMG_6888
IMG_6887-1
IMG_6884
IMG_6891
IMG_6890
IMG_4558-1
IMG_4564-1
IMG_4561-1
IMG_4557-1
IMG_4569-kopie
previous arrow
next arrow

Jubileum en ALV

Elk jaar organiseert Club LinC haar Algemene Ledenvergadering (ALV), een belangrijk moment waarop leden samenkomen om terug te kijken op wat we samen gedaan en/of bereikt hebben en vooruit te kijken naar nieuwe plannen voor de toekomst.

De ALV van 2024 vindt plaats op vrijdag 1 maart. Deze editie wordt extra speciaal omdat we dan ook het 10-jarig jubileum vieren van het programma Leiderschap in Cultuur!

ClubLinC on tour

LinC on Tour is een 1- of 2-daags programma dat twee keer per jaar plaatsvindt: in het voorjaar en in het najaar. Tijdens een LinC on Tour programma verkennen we één stad of gebied in Nederland en krijgen we een uniek kijkje achter de schermen bij inspirerende instellingen en organisaties. Onze ontmoetingen, zoals gesprekken met directeuren en artistiek leiders, vinden altijd plaats op de werkplek van een LinC’er, waardoor de ervaring authentiek en uniek is. Deze korte trips, georganiseerd door één of meerdere personen die actief zijn in een bepaalde stad, bieden een geweldige kans om verschillende disciplines van de cultuursector van dichtbij te ervaren. Lijkt het jou leuk om mee te helpen met de volgende ClubLinC on Tour editie? Laat hier onder een bericht achter!

LinC Congres

Ter gelegenheid van het 5-jarig lustrum van Club LinC, zal In 2025 voor het eerst het LinC Congres plaatsvinden. Dit evenement gaat in op de uitdagingen van en ontwikkelingen in de culturele sector. Op woensdag 6 maart organiseren we een brainstormsessie om de invulling van dit congres te verkennen. De contactpersoon vanuit het bestuur voor het LinC Congres is Birte ten Hoopen. Wil jij bijdragen aan de invulling en/of organisatie van het congres? Laat dan hieronder een bericht achter.

Naam

Email

Bericht

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.