Over ons

Wie zijn we?

Club LinC is een vertrouwd netwerk van leiders in de culturele sector. We zijn allemaal professionals die een leidende rol vervullen bij een culturele instelling en de opleiding Leiderschap in Cultuur hebben afgerond. Als alumnivereniging van leden, bouwen we voort op een stevige basis van onderling vertrouwen en verbondenheid. Onze missie is gericht op kennisdeling, netwerken en persoonlijke ontwikkeling, waarbij we elkaar aanmoedigen om uit onze bubbel te stappen en te groeien. Bij Club LinC vinden we het belangrijk om een platform te bieden waar leiders uit verschillende culturele disciplines elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Door het delen van perspectieven vanuit diverse culturele disciplines proberen we elkaar te helpen groeien en uitdagen. Met 10 jaar ervaring als LinC en 6 jaar als alumnivereniging, zijn we kenmerkend voor ons streven om het geleerde verder te ontwikkelen. Of je nu werkzaam bent in een poppodium, theater, museum of filmhuis, bij Club LinC vind je een vertrouwde omgeving waar je leidinggevende kwaliteiten kunt opbouwen en onderhouden, terwijl je inspiratie opdoet van je mede-professionals. 

Welkom bij Club LinC!

Jaarverslagen

Statuten

Jaarlijkse ALV

De ALV is een belangrijk moment binnen onze vereniging waar alle leden samenkomen om belangrijke beslissingen te nemen, terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. Het is een gelegenheid om te discussiëren over beleidszaken, ontwikkelingen binnen de vereniging en om nieuwe plannen te presenteren. Als lid van onze vereniging heb je een stem en jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde. We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze ALV en jouw stem te laten horen.

Bestuursleden

Maak kennis met ons huidige bestuur!

Ons bestuur bestaat uit:

  • Birte ten Hoopen (voorzitter)
  • Judith Blankenberg (secretaris)
  • Maurice Dujardin (penningmeester)
  • Melinde Gerber
  • Mariette Maaskant
  • Paul Adriaanse (erelid)

Samen vormen wij een hecht team dat zich inzet voor de belangen van onze leden en de verdere ontwikkeling van onze vereniging.